Viz er en konsulentvirksomhed der hjælper små virksomheder og organisationer med at styre hele feltet omkring Online marketing og online salg.

Det handler i dag om at være i dialog med sine kunder, både via hjemmesiden og på nyhedsbreve, men også via de mange forskellige kanaler på sociale medier. Alt efter hvem det er man vil sælge sine varer eller sit budskab til, kan det være man skal være aktiv på Facebook og Twitter, eller man skal gå ind i arbejdet med Snapchat og Vine. Der er mange nye medier, og der bliver ved med at komme endnu flere til, så det kan være svært at bevare overblikket. Det er her jeg kan hjælpe. Jeg går ind i processen, hjælper med et realitetscheck, så I ikke bruger en masse krudt på noget I måske ikke får særligt meget ud af.

Udover at der hele tiden kommer nye medier til, sker der også hele tiden ændringer i hvordan vores forskellige steder på nettet bliver fundet. Facebook opdaterer løbende sin måde at vise indhold på overfor brugerne, og Google ændrer også dynamisk på hvordan indhold bliver fundet på internettet.

Det er vigtigt at kunne følge med der, men lige så vigtigt ikke bare at gøre som alle andre! Det er din forretning og dine unikke kunder, som du altid skal tage udgangspunkt i, og nej du handler ikke med alle, bare fordi du har en webshop som alle kan gå ind og kigge på. Din målgruppe, dem der er aller tættest på, er dem der giver størst værdi i din samtale med verden. Så lær dem og kende, og gå modigt i dialog med dem. Det betaler sig at være der for dem, for de vil dele med deres venner hvis de har en positiv oplevelse.

Det var et par ord på det jeg laver for jer, ring endelig til mig hvis I har lyst til en snak, eller send mig en mail hvis jeg ikke lige tager telefonen

Viz har været min freelancevirksomhed siden 1999, og det meste af arbejdet foregår i fritiden, ved siden af et fuldtidsarbejde som coach og rådgiver indenfor det offentlige.

Anne-Stine Rossander

asr@viz.dk     mobil +45 31 17 01 22